Bouw met H.O.V. Altijddorst mee aan onderdak!

Wie zijn wij?

Wij zijn H.O.V. AltijdDorst, de Hengelose Optocht Vereniging. Actieve, gezellige carnavalisten die graag samen tijdens de doldwaze dagen een mooi feestje maken. Elk jaar bouwen wij een carnavalswagen om bezoekers van de optochten te betoveren met onze bouwkunsten. Het bouwen en ontwerpen van deze carnavalswagens vergt een lange, goede voorbereiding. Wij zijn dan vaak al vroeg in het jaar bezig met het bedenken van ideeën voor het nieuwe carnavalsjaar. De leden van onze vereniging zetten hun beste beentje voor om elk jaar met een mooie wagen en loopgroep voor de dag te komen!

Ons verhaal

Sinds 1 maart 2016 zijn we echter dakloos. Op het moment dat de wagen uit deze hal wegging was het toch een zwaar afscheid, omdat er mensen heel wat uren werk in hebben gestopt naast hun werk. Soms is er zelfs dag en nacht aan de praalwagen in de hal gewerkt. Het is een soort clubgebouw voor ons geweest. De wagenbouw is het hart van de vereniging, en dat staat nu stil. Dat is een zware dobber. Onze locatie waar werd gebouwd is gesloopt voor de aanleg van de Laan van Zuid. Dit houdt in dat wij geen mooie carnavalswagen meer kunnen bouwen voor Hengelo en omgeving. (De toekomst van de carnaval in Hengelo is daarbij onzeker, omdat ook andere verenigingen dakloos zijn.) Daarnaast staan onze wagens, gereedschap en andere materialen her en der verspreid over de regio, soms zelfs buiten in de open lucht. Dit is natuurlijk niet gezond voor zo’n wagen. Er is al één jaar voorbijgegaan, waarin we geen wagen konden bouwen.

MAAR!

Nu is er hoop! Stichting CarLo heeft ervoor gezorgd dat wij, samen met een aantal andere verenigingen uit Hengelo, een hal kunnen bouwen. Met deze hal kunnen we het carnaval in stand houden en hebben wij een zekere toekomst waarin wij nog veel mensen blij kunnen maken met onze creaties!

De hal gaat gebouwd worden, maar daarmee zijn we er nog niet. We kunnen natuurlijk niet zomaar onze intrek in de hal nemen. Van ons wordt verwacht dat we ook ons steentje (geld) daaraan bijdragen om een plek in deze hal te krijgen (Lees: €16.000,-). Wij hebben wel wat spaargeld, maar dat is op het moment nog lang niet genoeg. Het geld dat we ophalen zal volledig ten goede komen aan de bouw van de hal en bijdragen aan een zekere toekomst voor H.O.V. AltijdDorst.

Steun AltijdDorst en het carnaval in Hengelo!

Steun ons en maak het verschil!

Wij zijn heel blij dat u ons wilt steunen bij de bouw van onze hal.

Hieronder ziet u een aantal bedragen staan waaruit u kunt kiezen. 

Klikt u één van deze bedragen aan, dan doneert u dit bedrag aan onze vereniging voor de nieuwe hal. Het is ook mogelijk meerdere bedragen aan te klikken. Deze bedragen worden dan bij elkaar opgeteld en bij het afrekenen doneert u dan dit totaalbedrag. Betalen gaat vervolgens heel eenvoudig via iDEAL. Uiteraard zal een ieder die doneert op de hoogte gehouden worden van de vorderingen m.b.t. de bouw van de hal en uiteraard ook een uitnodiging voor het openingsfeest wanneer de hal af is ontvangen.

Onder de donateurs/nieuwe leden van de club van 50 worden een aantal interessante prijzen verloot, hoe meer u doneert hoe meer kans u maakt op 1 van deze mooie prijzen.

Doneer

H.O.V. AltijdDorst – Deze website is gemaakt in Vuora